:

PLUS ULTRA D.O.O. - ARMIRAČKI POGON

Davne 1990. godine, registrovano kao preduzeće za uvoz, izvoz i usluge osnovano je i krenulo sa radom preduzeće "Plus Ultra Beograd" d.o.o. Koristeći tradiciju i znanje u armiračkim poslovima porodice Okić, vlasnika preduzeća, u periodu od 1990 do 1994, naše preduzeće se bavilo isključivo montažom armature na gradilištima. Početkom 1994. godine, u saradnji i uz pomoć D.D. Centra, Novi Beograd, osnovan je armirački pogon na lokaciji Savski Nasip bb gde se i dan danas nalazi. Tokom ovih dvadeset šest godina rada, trudili smo se da profesionalno izvršimo sve poslove koji su nam zadati i verujemo da smo uspeli da opravdamo poverenje koje nam je dato od strane naših klijenata. Višegodišnje zadovoljstvo naših klijenata pokazuje koliko nam je bitno da posao koji smo ugovorili završimo u roku i da do najsitnijih detalja ispoštujemo svaki dogovor. Svih ovih godina uspevali smo da širimo mrežu zadovoljnih klijenata, sa kojima i dan danas uspešno sarađujemo, i trudimo se da tu mrežu širimo i dalje.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo preradu betonskog gvožđa u skladu sa dostavljenim specifikacijama (ispravljanje betonskog gvožđa, sečenje betonskog gvožđa, savijanje betonskog gvožđa, izrada uzengija po specifikaciji investitora, montaža gotovih elemenata, izrada armaturnih koševa za šipove sa zavarivanjem, izrada armaturnih koševa za dijafragme sa zavarivanjem, izrada armaturnih mreža obostrano nosivih,..).

Ukoliko imate bilo kakvih zahteva, pitanja ili nedoumica naš tim vam stoji na raspolaganju 24h.
Možete nas kontaktirati putem telefona 011/227-07-06; 011/317-55-35, e-maila ili lično doći u naše kancelarije na adresi Savski Nasip bb gde možemo na licu mesta da odgovorimo na vaše zahteve.


Img

© Copyright Plus-Ultra d.o.o. © 2016. Sva prava zadržana